Samarbetspartners

nordic_camping

Råå Vallar Resort

Vackert beläget vid Öresund med utsikt över Ven och Danmark ligger Råå Vallar Resort. Här finner du en stor variation av trevligt boende på en familjecamping med restaurang, minilivs, spännande aktiviteter för hela familjen och närhet till Helsingborgs centrum. Här kan du välja bland allt från trivsamt campingboende till exklusiva nybyggda och fullutrustade stugor i hjärtat av Öresund!

 

 

HNA Storköksservice

HNA Storköksservice arbetar övergripande med service och försäljning av storkök, restaurangmaskiner, restaurangutrustning och annan storköksutrustning. Gå direkt till HNA Storköksservice genom att trycka på loggan.

 

 

Ohlssons AB

Idag servar vi ett stort antal kommuner, byggbolag, fastighetsbolag och industrier i regionen. Vi har fordon och förare för alla typer av uppdrag inom renhållning, entreprenad och transport. Vårt mål har alltid varit att Ohlssons ska vara i en klass för sig och överträffa våra kunders förväntningar. Med stora öron och uppkavlade ärmar kommer vi att lyckas med vår målsättning. Läs mer om Ohlssons genom att trycka på loggan.

 

 

Helsingborgs SOK

Helsingborgs skid- och orienteringsklubb är huvudarrangören bakom 3Skåningar & 1 Dansk och bedriver främst orienteringsverksamhet  och löpträningar i och runt Helsingborg för alla åldrar och nivåer. Läs mer på deras hemsida genom att trycka på loggan.

 

 

Helsingørs SOK

Helsingørs skid- och orienteringsklubb är medarrangör under 3Skåningar & 1 Dansk och bedriver främst orienteringsverksamhet  i närheten av  Helsingør. Läs mer på deras hemsida genom att trycka på loggan.

 

 

Pålsjöterrängen

Ett annat arrangemang av Helsingborgs SOK. Helt nystartat terränglopp i Pålsjö skog i Helsingborg som går av stapeln första lördagen i augusti. Läs mer på hemsidan genom att trycka på loggan.